US Binary Option Sites UK Binary Option Sites

Kvinnedagen

Binary Options Trading 1. mar 2017 Den 8. mars deltar Amnesty i tog og på ulike arrangement landet rundt for å markere den internasjonale kvinnedagen. Trakassering på jobb tema på kvinnedagen. Én av fem i hotell og restaurant og helse og omsorg har opplevd seksuell trakassering på jobb, går det fram av en ny Fafo-rapport. Temaet tas opp på kvinnedagen i dag. Av Redaksjonen. Publisert 08.03.2017 08:59. Fafo har gjennomført en spørreundersøkelse blant  free dating site in india Her er bilder du kan dele på sosiale medier i forbindelse med kvinnedagen 8. mars. Husk å legge ved innmeldingsinfo i bildeteksten: Send INNMELDING <DIN E-POST> til 2090 (100 kroner), eller besøk -medlem. Del dette Del dette på Facebook · Del dette på Twitter · SV logo  3. mar 2017 Tom og damene redder kvinnedagen. Da de leste i NA at 8. mars-arrangementet i Namsos var avlyst, tok styret i Namsos SV grep. Nå blir det feiring. REDDET DAGEN Namsos SV, ved Astrid Sørgjerd (fra venstre), Tom Knobloch og Liv Aalberg har reddet 8. mars-arrangementet i : Tone Aftret.22. feb 2017 Alvhild Finsberg – Den Internasjonale Kvinnedagen. I anledning kvinnedagen den 8. mars ønsker Kunstmuseet Nord-Trøndelag å belyse en historisk kvinnelig kunstner fra Namsos. Alvhild Finsberg (1903-1953) arbeidet både med keramikk og malerier. Hennes kunstneriske uttrykk befinner seg i 

Norea er stolte over å være del av kvinnearbeidet Prosjekt Hanna. For Prosjekt Hanna er hver dag en kvinnedag, en kamp for at kvinner verden over skal se den uendelige verdien de har, både som menneske, og som kvinne. Gjennom radioprogram, forbønn og praktisk omsorg, gir vi håp, oppmuntring og livsviktig  Fagstoff: 8. mars er den internasjonale kvinnedagen. I forbindelse med at det ble kjempet for at kvinner skulle få stemmerett i USA, ble 8. mars for første gang markert som en nasjonal kvinnedag i New York i 1908. To år senere ble dagen vedtatt som en internasjonal kvinnedag på den andre internasjonale  9. mar 2017 Dere er mine helter, sa varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam til elevene da hun markerte kvinnedagen på Lusetjern skole.

8. mar 2017 Delte ut blomster på kvinnedagen. Alexander Mika (3) delte ut tulipaner og sjokolade til alle de kvinnelige ansatte i Kløvermarka barnehage. Delte ut blomster Alexander Mika(foran) delte ut tulipaner og sjokolade til kvinnene i barnehagen i dag fra venstre Andrea Bjøru Moen, Heidi Nubdal, Heidi Johansen  SI Larvik: Kvinnedagen markeres i Bølgen Kulturhus. 08. mar 2017 Kl.18. Filmen "Den grønne sykkelen" og stands. Soroptimistene, sanitetsforeningen og Inner Wheel har stands fra kl. 18. Filmen "Den grønne sykkelen" vises kl. 19. Billetter kr 100,-. Inviter med familie, venner og bekjente! Se plakat om kvinnedagen i Larvik! Vi markerer kvinnedagen med foredrag om Amanda Cecilia Olsen, en av de første kvinnelige journalistene i Norge. Amanda var journalist i

8. mar 2017 Det er mange år siden jeg så på onsdag som lillelørdag – dagen midt i uken hvor det liksom er anledning til å kose seg litt ekstra. Det var noe jeg ofte så frem til, men de siste årene har liksom denne fine dagen gått litt i glemmeboken. I dag tar vi den frem igjen, legger bort dataen for kvelden, kryper opp i  8. mar 2017 Gjøvik: Gjøvikregionen viste seg fra sin multikulturelle side da 8. mars ble markert. 5. jan 2017 Den Internasjonale kvinnedagen markeres i dag for 101. gang i Norge. Mye har skjedd på hundre år. Er det fortsatt nødvendig å markere Kvinnedagen? – Absolutt! Selv om man har oppnådd mye, er vi ikke framme ennå, sier professor i rettsvitenskap ved Det juridiske fakultetet ved UiT, Hege Brækhus.

8. mars - den internasjonale kvinnedagen - Fagforbundet

7. mar 2017 I år fyller FNs internasjonale kvinnedag 40 år. For oss i UNICEF handler den om at jenter skal ha de samme rettigheter som gutter - over hele handler om å slåss for jenters rettigheter - som er de samme som gutters, det handler om å slåss mot barneekteskap, mot barnearbeid - vi vet at. Historisk bakgrunn 8. mars. I Norge ble den internasjonale kvinnedagen feiret første gang i 1915. Men den regelmessige, offisielle feiringen kom først i gang etter annen verdenskrig. Tekst: Marte Ericsson Ryste. 1908: Det amerikanske Sosialistpartiet ber Democratic Women's Society om å markere en nasjonal kvinnedag.12. mar 2017 For aller første gang ble det på selveste Kvinnedagen arrangert moteshow på Rissa sykehjem. a voksen dating 2017 8. mar 2017 HAUGESUND: I år bestemte de politiske partiene i Haugesund seg for å gå sammen og i felleskap markere kvinnedagen. 8. mars-komiteen byr på et variert program ulike innlegg fra menn og kvinner i fojaeen i Festiviteten klokken 18:00 i kveld. AP-politiker Simon Næsse skal snakke om likelønn, Asle 

Stiller ut på kvinnedagen. tone_toft1. Tone Toft fra Brasøy åpner torsdag 6. mars utstillingen "HelgelandsBlått" i Sorenskrivergården i Sandnessjøen. Utstillingen er åpen til og med 9. mars. Motivene til bildene er i stor grad henet fra Helgeland. ” Naturen presser på fra alle kanter her ute på Brasøy - og jeg merker at den  4. mar 2017 Snart är det internationella kvinnodagen och vi på Maddam har sammanställt en lista över ting som sker på olika platser i landet den 8 mars. U are welcome! OSLO. 8. marstoget i Oslo (Youngstorget, 18.00) Onsdag 8. mars markeres tradisjonen tro med et demonstrasjonstog i hovedstaden. Vi samles på 8. mar 2017 Kvinnedagen markeres verden over med demonstrasjoner og streiker. Men også med fest, gratisreiser og moteshow mot vold. par søker mann indiens Den internasjonale kvinnedagen oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Da gikk Kvinnefronten ut og kalte det en farse at menn kunne stemme ned kvinnebevegelsens paroler. Uavhengig av årsaken til disse uttalelsene, så danner det et bilde av en kvinnebevegelse med en oppfatning om at menn kun er ute etter å sabotere likestilling og feminisme. Hvorfor skal menn stille opp på kvinnedagen  8. mar 2017 I år er det 40 år siden kvinnedagen ble gjort til en FN-dag, men denne dagen er fremdeles aktuell. Og vår felles kampdag, ser dessverre ikke ut til å bli mindre aktuell med det første.Vil vise advokatbransjens mangfold på Kvinnedagen. Silje Christine Hellesen. Foto. Silje Christine Hellesen i Haugesund bruker 8. mars til å vise frem advokatyrket som attraktivt for både kvinner og menn. 8. mars 2017. Tekst og foto: Georg Mathisen  p jenter søker kjæresten 7 Mar 2017Martine Halvorsen om kvinnedagen.

Kjære alle kvinner, bestemødre, oldemødre, døtre og jenter, Gratulerer med kvinnedagen. Da min bedre halvdel ønsket at jeg skulle komme med noen ord på Kvinnnedagen, begynte hodet å spinne. Mange spørsmål dukket opp, hvordan ble kvinnedagen til? Og hvorfor? Så til de som vet, beklager. Men her kommer det  Jeg har opplevd situasjoner hvor jeg har blitt kalt «lille venn» og «jenta mi» · «Du som er kvinne må da være fornøyd med denne lønnen» · Leserbrev. 8. mars – en dag for kamp – ikke feiring · Feiring av Kvinnedagen · Litteraturkveld i Galleri Würth med forfatter Iris Furu · Debatt på kvinnedagen om kvinnelige ledere, 8. mars 8. mar 2017 I dag, 8. mars, markeres den internasjonale kvinnedagen. I forbindelse med dagen har Nasjonal institusjon vært i møte med FNs kvinnediskrimineringskomité i Geneve. I møtet med komiteen har direktør Petter Wille tatt opp menneskerettslige utfordringer for kvinner i Norge, herunder situasjonen for kvinner  n forslag til dates 7. mar 2017 Den internasjonale kvinnedagen feires over hele landet. Her kan du finne ditt arrangement.

Hva er den viktigste grunnen til å markere kvinnedagen - VG

Den 8. mars er den internasjonale kvinnedagen. Da skal jeg ut å gå i tog. Her er noen freshe feministbannere fra boka til Madeleine Schultz, Marta Breen og meg, som dere kan bruke som coverphoto for å sprite opp facebooken. *Ville high fives* Gleder meg til å se dere 8. mars. Klikk på bildet, for å få… f-ordet, feminisme  Hopp til innhold. Meny. Søk. Søk etter: Forside · Om JannOrama · Kontakt meg · Prøverør · graviditet · Mammalivet · Hverdagsliv · Familieliv · Barn · Samfunn · Feminisme. Følg meg på Facebook Instagram. Show more. Twitter Snapchat Snapcode Det avholdes arrangementer over hele landet på den internasjonale kvinnedagen FOs ledelse har deltatt på noen av disse i Oslo. Her kan du se bildene! finne damer på nett norge 9. mar 2017 250 jenter brukte kvinnedagen hos Norsk olje og gass for å bli inspirert til å velge realfaglig utdanning.

Trenger vi kvinnedagen i Norge i dag? Ja, mener noen, men ikke alle. Kanskje kan dagen brukes til å se på kvinners situasjon på jobben, hjemme og ellers i samfunnet? Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet /BUFDIR) og Bistandsorganisasjonenes Likestillingsnettverk inviterer til feiring av Kvinnedagen. 5marsfeiring Det vil bli holdt innlegg av Statsminister Erna Solberg og Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne. Det vil også bli arrangert paneldebatt om FNs nye 1. mar 2017 På kvinnedagen markeres og fremmes kvinners rettigheter. Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ønsker å feire kvinnedagen med et seminar for eldre mennesker om eldre kvinners helse den 8. mars i Sagene samfunnshus kl. 12.30-14.30. Adresse til Sagene samfunnshus er Kristiansandsgt. beste datingside for voksne esbjerg Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) møtte opp på Kuben videregående skole for å holde appell på kvinnedagen 8. mars. Men først snakket hun med noen av jentene på skolen.

6. mar 2017 Med stor oppslutning og innholdsrikt program ble fjorårets markering av den internasjonale kvinnedagen 8. mars en stor suksess for arrangørene i Selbu kvinnepolitiske forum. -Vi satser på samme opplegg og håper på gjentakelse av suksessen i år, sier Hilde Guldseth som vil lede arrangementet på Selbu  8. mars: Jeg er stolt av å være kvinne i et parti der alle er like mye verdt. – Kvinnedagen har fått et oppsving. Kvinnedag hele uka på biblioteket · Derfor trenger vi fortsatt 8. mars · Seks tenåringer om hvordan det er å være jente i 2016 · Berit Ås fikk årets feministpris «den røde sko» · 8. mars: DAGEN i dag · 8. mars: 1000 år til Kvinnedagen: «Fredssaken er kvinnesaken» - I år er det 100 år siden kvinnedagen ble markert for første gang i Norge. Siden den gang har kvinnedagsmarkeringene hatt sine bølgedaler, men i Norge nådde vi toppen i fjor da mer enn 10 000 møtte opp i Oslo alene. Hvor mange blir vi i år? dating match test Institutt¨for kristendomskunnskap og kyrkjefag og Ivar Aasen-instituttet markerer kvinnedagen med opne gjesteførelesingar.

I morgen er den internasjonale kvinnedagen. I den forbindelse er jeg interessert i forskjellige synspunkter på hvorfor/hvorfor ikke hver enkelt av dere velger å markere denne dagen. Selv er jeg litt usikker på om jeg skal gjøre det. Har i grunn aldri gjort det før, og jeg sliter litt med å se den store betydninga en slik dag kan  8. mar 2017 I dag, 8. mars, feirer vi kvinnedagen! I dag er det flere kvinner enn menn som fullfører høyere utdanning i Norge. Det er bra, men den faglige autoriteten de møter i klasserommet er fortsatt som oftest en mann. Det trenger ikke være slik. Jeg tror det er viktig at vi får flere kvinner blant de faglige på BI. At flere 8. mar 2017 Oslo. Du inviteres herved til HiOAs markering av Kvinnedagen 2017. Det bys på et svært spennende program med foredrag av forfatter og journalist Marta Breen, musikalsk innslag ved den kritikerroste og prisvinnende artisten Ingrid Olava og en tankevekker fra forskningens verden ved HiOA-sosiolog  test match barbados 2015 5. mar 2017 På 70- og 80-talet då dei harde kampane stod, hadde me tog på Voss. Så har det vore stillstand ei stund.

KVINNEDAGEN !!! - Bestemor Ada - WordPress.com

14. feb 2017 Cecilie Skog kommer til Rakkestad på selveste kvinnedagen for å fortelle om sine eventyrlige turer. Thor Gjermund Eriksen. Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen. Supernytt · I dag feirer vi kvinnedagen! Se tidligere sendinger · Se dagens sending · 8. mars er den internasjonale kvinnedagen. Informasjon. NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og  feires den internasjonale kvinnedagen i regi av Rissa SV ALLE er invitert! GRATIS INNGANG! vennskap hos barn 8. mar 2017 Bli med og feir Den internasjonale kvinnedagen på Union Scene i Drammen! Her hedrer vi kvinnen med spennende foredrag, kulinariske smakebiter fra hele verden og ikke minst konserter – Ikke mindre enn 30 artister fra 13 ulike land entrer scenen! Det er med andre ord duket for en helaften med noe for 

6. mar 2017 I forbindelse med det internasjonale kvinneåret 1975 ble 8. mars proklamert som internasjonal kvinnedag av FN. I dag markeres kvinnedagen i større eller mindre grad av kvinner og menn over hele verden, og i de senere år har 8. mars blitt en viktigere markeringsdag der søkelys på kvinners situasjon og  8. mar 2017 President Donald Trump benytter kvinnedagen til å gratulere verdens kvinner og hylle dem for den viktige rollen de spiller. Trump, som ofte har blitt kritisert for sitt kvinnesyn, begynte 8. mars med å tvitre om kvinnedagen. "Jeg har enorm respekt for kvinner og de mange rollene de spiller som er viktige for 8. mar 2017 Nærmere 150 personer gikk onsdag ettermiddag i tog for å markere kvinnedagen i Bodø. Årets hovedparole var Rettigheter blir ikke mindre av at de deles… norske håndball menn Kvinnedagen 8. mars: VOLDTEKT = SEX UTEN SAMTYKKE. Det er en grunnleggende menneskerett å bestemme over sin egen kropp og seksualitet. Nei er nei, og skal alltid respekteres, uansett. Men samtykke er mer enn fraværet av et nei. Et samtykke er en bekreftelse gjennom ord, blikk eller handling. Et samtykke er et 

7. mar 2017 8. mars feires den internasjonale kvinnedagen. Fagforbundet oppfordrer alle til å feire dagen og gå i tog. KVINNEDAGEN! med prosalong. Onsdag 08. mars kl 18.00 Legg til kalender. Priser. Gratis adgang. Dette arrangementet skjer i samarbeid med 8. mars-komiteen i Grenland og inngår som en del av den tradisjonelle markeringen av Kvinnedagen. Vi møter Marta Breen, Amina Bile og Ingvild Homme.7. mar 2017 Kvinnedagen 2017 handler om kvinner i arbeidslivet. Kvinner diskrimineres i arbeidslivet. Det eksisterer et lønnsgap mellom kjønnene også i Norge. Arbeidsmarkedet er kjønnsdelt, og bruken av deltid er høy i kvinne-dominerte yrker. FN og UN Women har valgt å bruke årets internasjonale kvinnedag til å  dating tips hindi shayari Ladyfest tar utgangspunkt i den internasjonale kvinnedagen. Fra 6.– 9. mars setter vi fokus på feminisme, likestilling, kultur og debatt. Det blir 8. marsfest, konserter, workshops og mye annet på forskjellige scener rundt om kring i byen. Festivalen organiseres av en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som til vanlig 

Slik feira ungdomspartia kvinnedagen - Framtida

Gratulerer med den internasjonale kvinnedagen! Stadig blir vi fortalt av kvinnedagen er passé eller at likestillinga har gått for langt. Her er tre gode grunner til å markere kvinnedagen, som viser at vi fortsatt har mye å kjempe for. 7. mar 2017 Byrådet har vedtatt at Bergen kommune skal flagge på den internasjonale kvinnedagen 8. mars og på Nordens dag 23. mars i 2017.8. mar 2017 I fjor ble den internasjonale kvinnedagen markert for første gang på lenge i Selbu. y polske damerne Fantastiske Sarah Ramin Osmundsen tar med seg band og besøker Hamarøy på kvinnedagen med sin inspirerende POESIKONSERT.

UiA og likestilling. Kvinnedagen-2017. KONTAKT UiA. 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad) post@ BESØK OSS. Vis kart Campus Kristiansand · Vis kart Campus Grimstad. Åpningstid: mandag-fredag 08.00-15.30. POSTADRESSE. Postboks 422, 4604 Kristiansand. Instagram · Linkedin · Facebook. Kvinnedagen 8. mars. tor 08.03.2018 kl 10.00 - tor 08.03.2018 kl 18.00. LO markerer kvinnedagen 8. mars. Mer informasjon om arrangement kommer. Skriv ut. Se alle artikler b a. ons, 08.03.17 kl 11.30 8. mars: LO og AP arrangerer lunsjmøte. 8. mars. Sted: Uhørt, Torggt. 11, Strøgetpassasjen · fre, 23.06.17 kl 00.00 Oslo Av Helga Arntzen. En takk til alle kvinner som i løpet av disse 100 år har kjempet for kvinners likestilling. 100 år høres kanskje mye ut, men for meg er det bare en generasjon siden. Min mor blir denne måneden 90 år og da har hun levd nesten like lenge som kvinnedagen har eksistert. Så det er ikke lenge siden, men det  hva er c date quiz 6. mar 2017 Markering av Kvinnedag i Harstad. Den internasjonale Kvinnedagen markeres lokalt. mitéen ønsker velkommen til arrangement på UiT, Campus Harstad, onsdag ettermiddag! Her er programmet for dagen som foregår fra kl.17 i Panorama kaffebar. Kvinnedagen_Program_2017 (003).jpg. 6. mars 

7. mar 2017 Når vi har fått en kvinne som statsråd, burde hun snakke pent om kvinnedagen 8. mars, synes jeg. Det gjorde ikke Sylvi Listhaug i «Lindmo», programmet som vi så gjerne ser og koser oss med på lørdagskvelden. Hun var ikke «noe for disse 8. mars-folka», sa hun. På spørsmål svarte hun at hun aldri kom  8. mar 2017 Fire om kvinnedagen. Trine Bjørkedal, butikksjef. – Eg synest ein må kjempe for strafferammene i forhold til valdtekt og vald både fysisk og psykisk mot kvinner. Eg vil heller ha slike tema opp enn likestilling. Kampen mann mot kvinne, og at alt skal vere så likestilt meiner eg utsletter litt at kvinner får vere 8. mar 2016 I 1910 ble 8. mars vedtatt som en internasjonal kvinnedag for å hylle kvinner verden over. Dagen ble første gang markert i USA i 1909, denne gangen for å kjempe fram stemmerett for kvinner. I Norge har vi feiret kvinnene siden 1915. SOL har samlet fem av grunnene til hvorfor kvinnedagen fortsatt er viktig:  toppløs bading nLogic feirer kvinnedagen og annonserer en ny dame som ansatt. Martine kommer fra DNB, og vil nå bli med i teamet for offentlig sektor sammen med Jacob Fehn og Eirik Børke.

7. mar 2017 Arrangementskomiteen for kvinnedagen på Stord er stolte over at dei har fått direktøren for Nobels fredssenter, Liv Tørres til å kaste internasjonalt lys over markeringa. I år er det internasjonal solidaritet med flyktningkvinner som vil vere hovudparolen under 8. mars-feiringa på Stord. Dette er bakgrunnen for  17. jan 2017 Ressursmaterialet til 8. mars-gudstjenestene 2017 innleder med denne betraktningen: - Selv om Luther ikke var noen feminist, og kjønnsinkluderende språk slett ikke har gjennomsyret reformasjonen, har den likevel aksjer i likestillingskampen. Uten reformasjonen ville vi neppe vært i stand til å fremme 8. mar 2017 Kjerstin Seime bruker kvinnedagen og sin egen 40-årsdag til å bake brød på jobben. – Men mannen min er flinkere til å lage mat enn meg, smiler jubilanten i Volda. får ikke tak i kjæresten min 8. mar 2017 Nationalteatret inviterte til frokostmøte om «de skamløse»: De som har kjempet mot undertrykkende normer, på selveste kvinnedagen!

5. feb 2017 Men Lotus er ikke bare Lotus – Maria er også en del av gruppen Awesomnia. Tidligere besod Awesomnia av seks medlemmer, men nå har de halvert gjengen. Den ferske trioen består (fortsatt) av Lotus, australske Nick «Snatch» Hatch og islendingen Beatur. På kvinnedagen (8. mars, hallo) slipper de sin  8. mar 2017 Gratulerer med dagen til alle kvinner, og til alle dere menn som heier på r vi kvinnedagen i ett av verdens rikeste land der likestilling…2. mar 2011 Fagstoff: Den internasjonale kvinnedagen markeres over hele verden den 8. mars hvert år. Dagen skal sette fokus på diskriminering av kvinner og fremheve kvinners rett til å delta i den økonomiske, politiske og sosiale utviklingen. I 2011 er utdanning og opplæring hovedtema for kvinnedagen. mennesson v france Cecilie jobber i store anleggsmaskiner sammen med gutta "Du må også kunne ta i et tak. Det er tungt å legge stein og krafse i jorda". Gjentar suksessen fra 8. mars i Ski i fjor. Hvorfor verdsetter vi maskiner og bygninger mer enn vi verdsetter barn som har det vanskelig? – Vil de at hvite menn mellom 45 og 66 skal 

9. mar 2017 Kvinnedagen blei feira med eit føredrag av Trude Ramstad der temaet var «Kvinner på flukt». 20. feb 2017 Kronprinsparet besøker Trondheim på kvinnedagen. Tema for besøket er kvinnelige gründere og forebygging av vold mot kvinner.8. mar 2017 I forbindelse med den internasjonale kvinnedagen 8. mars lanserer kjedebutikken Gina Tricot armbåndet «Onebracelet». Armbåndet er designet for FNs kvinneorganisasjon «UN Women», og støtter arbeidet for en likestilt verden fri for vold og diskriminering av kvinner og jenter. LES OGSÅ: Feminisme  jenter veronica Tirsdag 8. mars feirer vi Kvinnedagen, med en film som passer ferfekt! Vi har ikke noen tradisjon for å ha 8. mars-kino, men i år måtte vi - det var en film som var helt selvskreven. Den heter Jentene fra Dagenham og har ordinær premiére neste fredag. Det er ikke premiéredatoen som gjorde at det passet perfekt med en 

7. mar 2017 Money talks! Men de taler langsomt. Fortsetter verden på samme kurs som i dag, vil det ta 170 år før kvinner og menn får samme betaling for samme jobben, anslår FN. 8. mar 2017 De kommer fra en minoritet som sjelden blir hørt. For kvinner er diskrimineringen ofte dobbel. I anledning Den internasjonale kvinnedagen gir vi derfor romkvinner i Portugal et ansikt og en stemme og forteller hvordan en skjønnhetssalong kan være kvinn20. des 2017 Vi inviterer til feiring av den internasjonale kvinnedagen 8. mars 2018 på Sentralen. Dette blir en kulturaften med flere kvinnelige kunstnere og slampoeter, og ikke minst kan publikum oppleve forestillingen «Ibsen Kvinner – sett en ørn i bur». Denne forestillingen som også markerer Visjoner Teaters 30-års  kjæreste henriette steenstrup I år er det nye kostar som står bak kvinnedagsarrangementet i Strand. Jørpeland Sanitetsforening, Strand Soroptimistklubb, Unge Høyre og Høyre har gått saman om kvinnedagen.

8. mars, den internasjonale kvinnedagen - Samfunnsfag - NDLA

9. mar 2017 Visste du at 8. mars er noe handelsstanden har funnet på for å selge flere kvinner? Vi viser deg de aller teiteste forsøkene. On 11 Mar 2017 @UNRIC_NO tweeted: "På #kvinnedagen snakket Anne Hathaway ti.." - read what others are saying and join the conversation.Ti grunner til å markere kvinnedagen. <p>KJEMPEMOBILISERING: Det var trangt i gatene under 8. mars-toget. KJEMPEMOBILISERING: Det var trangt i gatene under 8. mars-toget i Oslo i fjor. Ifølge politiet var over 10.000 personer samlet for å gå i tog fra Youngstorget. Reservasjonsrettdebatten var trolig en trigger for  p jenter søker kjæresten Leserinnlegg; kvinnedagen. 08.03.2017. Da jeg var 13 år kom guttene og tok oss på puppene og rumpa helt uten forvarsel, og da jeg varsla en lærer om det svarte hun at "sånn er gutter i den alderen- de vokser det av seg". Da jeg var 14 år var jeg kjempeengasjert i timene på skolen og en mannlig lærer sa til meg at jeg 

Hovudtalar Jeanette Solstad Remø har vore frontfigur i Amnesty si kampanje om retten til å endre juridisk kjønn, og har lenge kjempa for transpersonar sine rettigheiter. Ho er hovudtalar på 8, mars-arrangmentet på Sunnmøre Folkehøgskule på Kvinnedagen. Kultur. Publisert: 25 februar 2017 20:08 Sist oppdatert: 25 februar  Markerer kvinnedagen 8. mars. Publisert: 01.03.2017 08:45 av Nina Skajaa Fredheim. Hvorfor er utdanning for kvinner og jenter livsviktig under kriser? Hvordan er det å være kvinne og leder i dagens Norge? Og hvordan får vi flere kvinner til å velge realfag? Dette er blant temaene som blir belyst av foredragsholdere under Uansett kjønn - er du interessert i fascinerende, tankevekkende og til dels hoderystende historier rundt kjønn og lederskap bør du sette av torsdag 8. mars på Edderkoppen Scene i Oslo. Gratis for medlemmer av Lederne - kun kr 2.990 for ikke-medlemmer! 03.01.2018. Meld deg på konferansen her. Her finner du  kjæresten min fingrer meg 8. mar 2017 For meg er det alltid naturlig å reflektere litt ekstra ved høytider og minnedager men må innrømme at kvinnedagen ligger helt i utkanten av denne betegnelse for meg. Jeg må også få opplyse at min interesse for kvinner ikke inkluderer feminister i særlig stor grad, ei heller feminisme. Likevel har jeg ikke 

8. mar 2017 Kristine Høeg Karlsen og Vabona Sabedi Wilhelmsen ved Høgskolen i Østfold håper at det nye Kvinnedagen-arrangementet blir en tradisjon. 9. mar 2017 Ingvild tok helt av da hun ble tutet på på kvinnedagen.8. mar 2017 Sommervikarer - Sykepleiere, helsefagarbeidere, sykepleierstudenter og assistenter Moer sykehjem, Korttids- og langtidsavdeling. Sykepleier - 75% vikariat Moer sykehjem; Sykepleiere på natt - 73% og 45% faste stillinger Hjemmebaserte tjenester, distrikt nord; Sykepleiere - 60% til 100% faste stillinger  chat online shqip Datoer for Nasjonale kvinnedagen - Sør-Afrika, 2017, 2018 og andre år.

Ragnhild (25) driver flere gårder alene: – For å være ærlig bryr jeg meg lite om kvinnedagen - jeg har aldri markert den · Feiret kvinnedagen med å dele ut muffins på jernbaneperrongen · Femten fakta du bør vite om Kvinnedagen · Mener kvinner må ta sin rettmessige plass i samfunnet. Marit fyller 50 år på kvinnedagen:. 8. mar 2017 100% sykepleier, men ansatt i 33,43 % stilling. Les hvorfor Fylkesleder Sølvi Sæther mener heltidsstilling er en forutsetning for likestilling i denne artikkelen.Gratulerer med kvinnedagen! I dag er det den internasjonale kvinnedagen. Vi gratulerer alle kvinner verda over med dagen og legg ved ei helsing frå leiar av kvinnenettverket vårt, Siri Sandvik;. Mot slutten av 1800-talet begynte kvinnene å røre seg. Både kvinnesakskvinner frå borgarskapet og arbeiderkvinner engasjerte  gratis kontaktannonser på nett mat Det politiske budskapet må ikke drukne i lettkledde damer. Takk for fokus på russekulturen. Stopp handel med kvinner. Derfor trenger vi grønn feminisme. Kan mann bli sykepleier? Helsetjenesten trenger heltidskultur. «Det er mulig å være en god mor med lederansvar» · Heia Norge! Et foregangsland for likestilling · Damer!